V sobotu 11. 11. 2017 se v Plzni odehrálo II. kolo České Powerchair Hockey, který pod názvem Memoriál Petra Sulanského a Filipa Jakeše organizuje spolek Lenox s týmem SK Indians Plzeň. Nejlépe se dařilo týmu Jaguars Praha, který si do ligové tabulky po úspěšném prvním kole připisuje dalších devět bodů. Pohár za druhé místo si po vyrovnaném utkání s vítězem odnesli Indians. Na třetí příčce skončil tým New Cavaliers Praha a místo čtvrté obsadili Red Dragons.

V rámci ligového turnaje byl předán také certifikát trenéru týmu Indians, Zdeňku Špererovi, za úspěšné absolvování kurzu, který v průběhu let 2016 a 2017 vedla lektorka a dlouholetá trenérka týmu Jaguars, Andrea Kuncová. Gratulujeme. Děkujeme spolku Lenox. Slavnostní večeře s kulturním programem v Parkhotelu Plzeň byla jen velice chutnou třešničkou za výtečnou organizací celého ligového turnaje. Těšíme se na příště.

Další ligové kolo se bude konat 17. března 2018. Do té doby na viděnou na reprezentačních soustředěních a klubových trénincích.